Муки Грубешлиева няма да замести майка си Стоянка Мутафова в спектакъла Госпожа

...
Муки Грубешлиева няма да замести майка си Стоянка Мутафова в спектакъла Госпожа
Коментари Харесай

След смъртта на Стоянка Мутафова: Култово представление няма да се играе никога повече

 Муки Грубешлиева няма да замести майка си Стоянка Мутафова в спектакъла  " Госпожа Стихийно злополучие ". Щерката на умрялата през декември прима на българската комедия персонално загатна в изявление, че има вид да поеме ролята, само че режисьорът Николай Атанасов-Шуши не счита концепцията за добра. Той също играеше в пиесата, като се изключи че бе неин постановчик.

" С кончината на Стояна пристигна краят на паметното зрелище. Всичко завърши вечно. Като Мутафова няма втора, няма и да има. Четох, че щерка й Мария щяла да влезе в облика на Олга. Не мисля, че е редно да става по този начин. Пък и доколкото познавам Муки, надали ще заеме мястото на майка си. 25 години играхме " Госпожа Стихийно злополучие " при претъпкани салони, направихме 1221 срещи с публиката. В началото Стояна имаше вътрешна опозиция към този театър, само че е реалност, че той стана емблематичен за нея ", показа пред  " Уикенд "  Шуши.

И добави, че 2019-а се оказала доста тъжна година за него освен поради гибелта на Мутафова. Навръх Коледа изтъкнатият създател изгубил една от най-близките си дами – своята тъща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР